Kundvagn

 x 

Kundvagnen är tom

Facebook

Online just nu!

Vi har 60 besökare och inga medlemmar online

Fixodida, Zx, pulver, 60g/180ml

Skriv ut
Motverkar fästing hos hund och katt, förbättrar också pälskvaliten..
Fixodida
Pris 409,00 kr
Rabatt
Välj en variant

Fixodida Zx™
Fixodida är ett giftfritt alternativ som har visat sig motverka fästingangrepp på både hund och katt utan negativa sidoeffekter. Medlet är utvecklat i USA och i Sverige introducerades det år 2007. Många hund och kattälskare ville pröva att ge sina djur ett giftfritt medel mot fästingar och produkten blev en omedelbar försäljningssuccé.

Fixodida Zx™ bidrar till minskade fästing och parasitangrepp. Regelbundet intag stimulerar också pälstillväxten samt motverkar dålig andedräkt.

Djur är individer med olika behov och i vissa fall kan intaget behöva ökas för att stärka fästingskyddet. Ifall Fixodida Zx™ inte gett effekt inom 10 dagar, dubbla då intaget under kommande 10 dagar. (Fixodida Zx™ kan inte överdoseras). När djuret erhållit ett fullgott fästingskydd kan man ofta återgå till det på etiketten rekommenderade intaget utan att skyddet avtar.

Fixodida Zx™ bidrar till att reducera fästingplågan. Enstaka fästingar kan dock fortfarande förekomma. Det är helt normalt, speciellt om din hund eller katt har lång och/eller tjock päls, är under stress eller när djuret vistas i speciellt fästingrika områden. Det är därför en god idé att även fortsättningsvis kontrollera ditt djur för fästingar varje dag.

Ett tips för bästa resultat är att ge Fixodida Zx™ året om. När det inte är fästingsäsong räcker det med ett kryddmått per dag. Då har ditt djur ett bättre skydd när fästingsäsongen åter tar fart och doseringen skall ökas till det normala.

Enkelt att dosera:
Fixodida Zx™ kan enkelt strös på eller blandas i djurets mat. Du kan alternativt ge det dagliga intaget tillsammans med något annat som djuret tycker om. I vanliga fall så har du ökat skydd inom en vecka.

Dosering:
Hund under 10 kg: 2 kryddmått (2ml) per dag
Hund över 10 kg: 4 kryddmått (4ml) per dag

Fixodida Zx är ett naturligt kompletteringsfoder som är registrerat för hund och katt hos Jordbruksverket.

Ingredienser: Rörstarrstorv, torkad jäst, kaolin, kiseldioxid.

Välj storlek